Geschiedenis

Wanneer we teruggaan naar het ‘ontstaan’ van BVBA Zakenkantoor De Ro belanden we midden jaren ’70.

Joseph De RoNa jarenlang intensief in de landbouwsector actief geweest te zijn, besliste de toenmalige oprichter, Joseph De Ro, zijn diensten op het vlak van bank- en verzekeringszaken aan te bieden aan vooral collega-landbouwers maar tevens de gewone particulieren uit de nabije omgeving. Het hart van de zaak bleef voorlopig op het goed draaiende landbouwbedrijf gevestigd.

Toen in 1989 de volgende generatie, Joseph zijn zoon, Luc De Ro, zijn opwacht maakte, werd het na afzienbare tijd duidelijk dat men toe was aan een ruimere werkomgeving.

De keuze voor de inplanting van het nieuwe kantoor werd de meest centrale plek van het dorp Strijland, recht tegenover de kerk. Ondertussen hadden ook Carine Pappaert, Luc zijn echtgenote, en Katleen Pappaert, Carine’s zus, zich bij het mannelijke tweetal gevoegd en samen timmerden ze verder aan een volwaardig bank- en verzekeringskantoor.

Anno 2004 was het kantoor echter zo gegroeid dat ze genoodzaakt waren te verhuizen naar het huidige, moderne complex aan het drukke, maar goed bereikbare, kruispunt ‘De Hoeve’ te Gooik.

Sofie en Mireille kwamen het viertal versterken en vandaag proberen ze hier hun klanten in de best mogelijke omgeving te ontvangen.

Zakenkantoor De Ro

Offerte aanvragen Bel 054 /56 61 83